• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пришкільний табір денного перебування "Світанок"

Пришкільний табір денного перебування "Світанок"

2017-06-23

Літні канікули - це довгоочікувана пора для школярів. Це період зміцнення їхнього здоров'я, пізнання цікавого, нових знайомств та пригод; це пора морального загартування, духовного збагачення, пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.

Отож, на початку червня 2017 року в Білій Церкві за активної підтримки управління освіти і науки Білоцерківської міської ради розпочали свою діяльність пришкільні табори з денним перебуванням дітей.

В цьому році, вперше, на базі Білоцерківського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий клуб» гостинно відчинив двері літній пришкільний табір та зустрів приємною ранковою прохолодою, затишком, атмосферою творчості, дружби і натхнення 140 школярів молодшого шкільного віку.

6 червня 2017 року відбулося урочисте відкриття табірної зміни пришкільного табору денного перебування «Світанок», на якому були присутні: заступник міського голови Настіна О.І., начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Петрик Ю.Ф., завідуюча сектором виховної роботи та позашкільної освіти управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Щербань Л.О.

Кожен табірний день починається з ранкової зарядки, під час якої дітвора заряджається енергією, чудовим настроєм та гарним апетитом на весь день. Після смачного сніданку та поживного обіду дітвора має чудову можливість відпочити, цікаво та змістовно провести час, поринути в атмосферу пригод, позитивних емоцій, приймати участь в різних заходах.

На кожного тут чекають цікаві і потрібні справи, різноманітні конкурси, змагання, естафети, квести, інсценізації, психологічні тренінги, інтелектуальні брейн-ринги, вікторини, майстер-класи, концерти, виступи оркестру Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім. П. Саксаганського та зразкового хореографічного колективу «Колорит» БНВО «ЗОШ №15—ДЮСОК», вистави, походи в кінотеатр, екскурсії по місту, до парку «Олександрія», в планетарій, конкурси малюнків, практичні та гурткові заняття та багато інших цікавих форм роботи.

І все це для того, аби виховати юне покоління впевненими в собі, сміливими, сильними, волелюбними, духовно багатими і фізично загартованими.

Чудову, творчу та піднесену атмосферу, яка панує у пришкільному оздоровчому таборі «Світанок», створює творча група досвідчених педагогів та керівників гуртків, Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник», Станції юних натуралістів.

Адміністрація, педагогічний колектив, працівники їдальні та технічний персонал школи переконані, що дні щасливого безтурботного дитинства, проведені в пришкільному таборі денного перебування «Світанок» надовго залишаться в пам’яті дітей.

/Files/images/20170607_091050.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi